GRATIS VERZENDING IN NL & BE

Bestelling en levering

Om de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden hebben wij er voor gekozen om onze producten direct vanuit onze leveranciers naar de klant te sturen. Hierdoor besparen wij enorm op opslag-, transport-, verpakkings- en verzendkosten. Zo kunnen we onze producten tegen een eerlijke prijs aanbieden. Onze leveranciers zitten gevestigd over de hele wereld. Dit houdt in dat het wat langer duurt voor je de producten hebt.


De levertijd is erg afhankelijk van het bestelde product en de periode waarin de bestelling wordt geplaatst. De gemiddelde levertijd van onze producten is 7 tot 14 dagen

Door de Corona-maatregelen en extra bestellingen is het extra druk. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen.


Altijd GRATIS verzending

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de verzending van onze producten. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis geleverd, ongeacht de grootte van je bestelling!

Het kan zijn dat wanneer je meerdere producten hebt besteld, dit op verschillende dagen aankomt, omdat wij met verschillende leveranciers werken.

 

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over je bestelling? Mail dan naar info@beautygoals.nl

 

BELANGRIJK:
Indien de verzendtijden afwijken zullen wij dit vermelden op de product pagina. Deze informatie is leidend.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verzendtermijn